به گزارش حیات، ریاست جمهوری نیجریه از حضور و استقرار نیروهای زمینی این کشور در خاک «بنین» بنا به درخواست این کشور برای مقابله با کودتاچیان خبر داد.
رئیس جمهور بنین هم اعلام کرد که ارتش همه مواضع و مراکز حساس را به دست گرفته و هم اکنون اوضاع کاملا تحت کنترل است.
منابع خبری دیروز یکشنبه از وقوع کودتا در کشور آفریقایی بنین خبر دادند، ارتش این کشور نیز از طریق تلویزیون رسمی اعلام کرد، «پاتریس تالون»، رئیسجمهور را برکنار و قدرت را در این کشور به دست گرفته است.
افسران ارتش این کشور دیروز با لباس نظامی و مسلح در تلویزیون دولتی ظاهر شدند و تعلیق قانون اساسی، انحلال تمام نهادهای دولتی، ممنوعیت احزاب سیاسی، بستن مرزهای زمینی، هوایی و دریایی و برکناری تالون، رئیس جمهور این کشور را اعلام کردند.
ساعاتی بعد، خبرگزاری فرانسه به نقل از وزیر کشور بنین گزارش داد که تلاش برای کودتا در این کشور خنثی شده است. وزیر امور خارجه بنین هم به رویترز گفت: تلاش برای کودتا وجود داشته ولی اوضاع تحت کنترل است.
بنین کشوری کوچک در غرب قاره آفریقا است که از سمت غرب با «توگو»، از شمال با «بورکینا فاسو» و «نیجر» و از سمت شرق با «نیجریه» هممرز است و در جنوب آن خلیج بنین جای گرفتهاست.
نظر شما